Ga direct naar:

Optimalisatie

Wanneer de implementatie achter de rug is, komen wij vaak binnen bij de klant. Het maken van de juiste keuzes bij een implementatie, is vaak lastig, omdat je op voorhand nu eenmaal niet alles hebt kunnen voorzien. Wij pleiten altijd voor standaard inrichting, wat niet wil zeggen dat we je niet kunnen steunen wanneer je er van afwijkt. Wat wij belangrijk vinden is dat je je realiseert wat de impact is en op basis hiervan een keuze maakt. Wachten we nog heel even omdat AFAS met een oplossing gaat komen of zetten we NU door omdat het van belang is voor de organisatie. 

Wet verbetering Poortwachter

De Wet Verbetering Poortwachter is een proces wat vanuit wetgeving al voor een groot deel wordt bepaald. Wel zo fijn als je alle documentatie op orde hebt, wanneer je voor de WIA-poort komt te staan met een medewerker. Zonder dat je vanuit verschillende mappen, met de angst dat je het niet op orde hebt, hoeft te struinen naar plannen van aanpak. Door middel van signaleren, berichtsjablonen en workflows, word je op het juiste moment geïnformeerd over de stap die je dient te nemen richting de medewerker of instanties.  

Maak een afspraak

Gesprekkencyclus

De ontwikkeling van je medewerkers is voor veel organisaties belangrijk. Zitten medewerkers nog wel op de juiste plek? Past de functie nog steeds bij ze? En waar willen zij zelf naartoe werken? Om dit soort vraagstukken te behandelen, worden vaak beoordelings- of POP-gesprekken gehouden. Je legt de gesprekken, doelstellingen en afspraken vast binnen AFAS. Indien nodig met een akkoord die wordt opgehaald door middel van een workflow. Is jouw organisatie nog niet toe aan een volledige cyclus? Vaak beginnen we klein, zodat je stapsgewijs kan toewerken naar een complete cyclus die je volledig inzicht geeft in de groei van je medewerkers. 

Maak een afspraak

Licentiebeheer

We maken het vaak mee... klanten die meerdere omgevingen hebben en de licenties niet mee opschonen over de omgevingen heen. Zonde, want het zijn euro's die je in feite zo weggeeft. Enige marge in het aantal licenties is goed, maar doordat je het aantal licenties per maand kunt aanpassen, is het een kleine moeite om dit bij te houden. Wij kunnen het aantal licenties voor je opschonen, zodat je het hierna enkel hoeft bij te houden of het door ons laat bijhouden. 

Ja, dat wil ik!

Werving en selectie

Van vacature tot aan indiensttreding, je kunt het volledige proces borgen in AFAS. Het sollicitatieproces, van vacature tot ondertekening van het contract, kan volledig  geautoma-tiseerd worden. 

 

En heb je al van Google Jobs gehoord? Google Jobs biedt bedrijven een mooie kans! Uit de eerste resultaten bleek dat de conversie van deze functionaliteit 140 procent hoger is. 

Ja, dat wil ik!

Sparringspartner

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je als functioneel beheerder enorm veel kennis in huis hebt. Maar... toch kom je af en toe wat kennis tekort. Helemaal niet erg, want het is nu eenmaal lastig om alles te beheersen binnen AFAS. Wij staan je graag bij als verlengstuk en sparringspartner. Gewoon als je het even niet meer weet, maar wel verder wil.  

Ja, dat wil ik!