top of page

Optimalisaties

Team ERP Guide | Optimalisatie AFAS

Al enige tijd werken jullie met AFAS, in de loop der tijd zijn er nieuwe ontwikkelingen in het systeem, waardoor het goed is om de huidige processen nog eens onder de loep te nemen en in overweging te nemen of een optimalisatieslag handig en/of noodzakelijk is. Waar liggen de kansen? Welke onderdelen van een proces kunnen verder geautomatiseerd worden?

Waarom dan?

Zijn de ingerichte processen nog steeds van toegevoegde waarde of zijn ze inmiddels ingehaald door de tijd? Soms zitten we met elkaar vast in patronen en zien we niet meer waarom iets anders zou kunnen. Het kan een reden zijn om Team ERP Guide in te laten vliegen, een quick scan te laten doen om te kijken waar er optimalisatie doorgevoerd kan worden. Of zijn er in de tussentijd processen ontstaan die wellicht overgenomen kunnen worden door het AFAS systeem? Je kunt het allemaal met ons bespreken. Gezamenlijk bekijken we wat hierin nodig is.  

Door te blijven zoeken binnen je organisatie naar efficiëntie en zoveel mogelijk administratieve taken te automatiseren, kom je toe aan werkzaamheden die er echt toe doen. Dat is toch waarvoor je binnen een organisatie werkzaam bent? Om bezig te zijn met hoofdtaken in plaats van met randzaken.

bottom of page