top of page

Dit zeggen anderen...

Ciska - Vesting Finance

Ewout heeft mij ingewerkt in AFAS/Profit en daarnaast ons systeem verbeterd, geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Zijn uitgebreide kennis van AFAS en andere systemen maakt hem veelzijdig, daarnaast houdt hij oog voor de complexiteit van het bedrijf. Hij is zeer oplossingsgericht, hakt knopen door en kan overleggen op elk niveau. Zijn kundigheid zorgt ervoor dat alle afdelingen zijn input waarderen. Ewout staat altijd klaar om te helpen en haalt het beste in anderen naar boven. Zijn enthousiasme en doorzettings-vermogen hebben ervoor gezorgd dat AFAS “leeft” binnen de organisatie. Bovenal is Ewout een fijn en sociaal mens, waarmee het prettig samenwerken is.

Samen met Ewout heb ik het conversie traject van ADP PersonnelView naar Afas Profit getrokken. Ewout is een kei in conversies, erg punctueel, kundig en bovendien een fijn persoon om mee samen te werken. Uiteindelijk is de conversie foutloos verlopen en hebben we de beschikking over een goed naslagwerk. Voor conversie trajecten zou ik Ewout absoluut aanbevelen!

Ik heb Ewout leren kennen als een rustig en vriendelijk persoon. Hij kan zich goed inleven in de wensen en eisen van onze organisatie ten aanzien van Profit. Hij is creatief en zoekt met zijn enorme kennis van Profit samen met ons naar de beste oplossing en houdt daarbij een goed zicht op de processen. Ik werk met veel plezier met Ewout samen!

Ik werk nu anderhalf jaar samen met Ewout die ons naar volle tevredenheid heeft geholpen met de inrichting van diverse HRM-modules binnen Profit. Daarnaast heeft hij mij in mijn functie als salarisadministrateur ook bijgestaan bij de overgang naar nieuwe loonjaren binnen Payroll. De laatste tijd heb ik intensief met Ewout samengewerkt om de nacalculatie (declaratie) module te implementeren binnen ons pensioenfonds. Zijn kennis en expertise hebben ervoor gezorgd dat dit probleemloos verlopen is, realisatie is inmiddels een feit. Ewout is heel ervaren, denkt in oplossingen en is daarnaast ook nog eens een heel prettig persoon om mee samen te werken. Altijd even geduldig en goedgehumeurd. Jammer dat hij ons gaat verlaten, maar fijn te weten dat wij in de toekomst - mocht dat nodig zijn - altijd een beroep op hem kunnen doen.

Martijn - Rabo Vastgoed

Astrid  - Pensioenfonds Horeca & Catering

Marian - Twynstra Gudde

Meer referenties lees je terug op de partnersite van AFAS en via ons bedrijfsprofiel.

bottom of page