top of page

Leuk je te onmoeten

De ondernemers achter Team ERP Guide zijn Ewout de Koning en Virginia Jobse. Gezamenlijk bedienen zij de klant, ieder vanuit eigen kennis en kunde. Samen zijn wij de kern van Team ERP Guide, en werken voornamelijk samen met zelfstandige AFAS-experts die ieder zijn/haar eigen expertise heeft. Dit maakt dat we bij elke nieuwe opdracht afwegen welke expertise nodig is en dus ook voor gerichte inzet kunnen zorgen. Samen hebben we als doel om bedrijven en hun medewerkers slimmer en efficiënter te laten werken en er voor te zorgen dat zij (meer) grip krijgen en hebben op de processen die binnen hun organisatie aanwezig zijn.

Wie is Virginia Jobse?

Team ERP Guide

Stamt uit de jaren 80, is (bonus)moeder van 5 koters en een hond en sinds 2009 getrouwd met Ron. Sinds 2009 ben ik ondernemer, vooral omdat ik bij elke baan waar ik in terechtkwam de vraag kreeg waarom ik zo kort bij een werkgever bleef 'plakken'. Toen ik de stap zette naar ondernemerschap, werkte dit ineens in mijn voordeel. Sindsdien heb ik verschillende rollen ingevuld op inhuurbasis, maar ben ik altijd bezig geweest met structureren, analyseren en het efficiënter maken van processen. Door het geven van trainingen, coaching on the job en het analyseren van afdelingen om de lekken te ontdekken. Het vertalen van processen naar inrichting is toch wel het leukste van het werken met AFAS. Binnen een korte tijd kun je zoveel efficientie aanbrengen binnen je organisatie. Laat het 'simpele' administratiewerk over aan de software en geef je medewerkers de ruimte om écht te doen waar ze goed in zijn. 

Naast mijn werk als HR-consultant vind ik het belangrijk en heerlijk om te bewegen. Drie keer per week ben ik in de avond sportinstructeur, en geef ik een cardioworkout gericht op dans en functionele workouts. In tijden van Corona vanuit mijn woonkamer via een livestream, maar het liefst gewoon in de sportschool. In deze lessen kan ik mijn energie goed kwijt en probeer ik zoveel mogelijk van mijn energie over te brengen naar mijn deelnemers. 

Wie is Ewout de Koning?

Iets ouder dan Virginia, getrouwd met Anja, vergezeld door trouwe viervoeter Marly en trotse (bonus-)vader en -opa. Sinds 2012 gecertificeerd AFAS expert. Voordat AFAS bestond was ik al druk met processen en software. Eerder heb ik implementaties gedaan van o.a. SAP en andere ERP pakketten, bouwde ik samen met een team om met ondersteuning van software volledige processen te automatiseren. De kennis die ik heb van processen en software helpen mij in het AFAS-landschap. Het
snappen van de verbindingen en de koppelingen die op de achter-
grond plaatsvinden, maken dat het systeem de optimale

ondersteuning kan bieden.

bottom of page