top of page

Functioneel beheer

Ewout%20testing_edited.png

Uitbesteden of in huis?

Steeds vaker zien we dat een functioneel beheerder niet zomaar gevonden is. Zeker in het AFAS landschap blijkt het een uitdaging te zijn om een goede beheerder te werven. Maar het kan ook zijn dat het een hele bewuste keuze is om géén beheerder aan te nemen, maar voor een vast aantal uren terug te vallen op een team waar alle expertise in huis is. Doorgaans nemen wij het functioneel beheer over voor klanten. De vragen komen binnen via een opgezet ticketsysteem binnen AFAS of via een ander ticketsysteem, waar we dagelijks in duiken om de calls op te pakken. Daarnaast doen we dagelijks een aantal standaard controles. 

Verlengstuk van je functioneel beheerder

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij wèl die topper hebt gevonden die jullie omgeving beheert. Vergeet niet dat beheerders het best wel zwaar kunnen hebben. Wij zijn vakidioten en hebben dagelijks met de verschillende hoeken van AFAS te maken. Dat kan en mag je niet altijd van je functioneel beheerder verwachten vinden wij. Zij hebben de taak om vooral te zorgen dat de omgeving beheersbaar blijft. Compleet nieuwe functionaliteiten inrichten is vaak wel erg leuk om te doen, maar al gauw wordt tijd een probleem. Dat zien we vaak terug in de praktijk. Daarom maken veel van onze klanten gebruik van een combinatie door ons een sparringspartner te laten zijn voor de functioneel beheerder, zodat zij enerzijds met de juiste expertise zelf een stukje inrichting kunnen doen of dat we een project gezamenlijk kunnen oppakken en zij er als beheerder ook van leren. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om hier invulling aan te geven, neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over deze dienstverlening.

bottom of page