top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVirginia Jobse

Werkplekken reserveren binnen je licentie

De afgelopen weken mochten we de thuiswerkplek weer inruilen voor een plekje op kantoor. Weliswaar met 1,5 meter afstand van je dierbare collega's, maar het werd weer heel even iets 'normaler'. Sinds 29 september zijn de maatregelen weer aangescherpt en gaan we toch weer terug naar ons thuiskantoor en werken we enkel op kantoor als het niet anders kan.


Terug naar kantoor!

Over drie weken hopen we dat we toch weer een stap mogen zetten richting het kantoor. Thuiswerken kan heerlijk zijn, maar we kunnen ons ook (héél goed) voorstellen dat een dagje naar kantoor wel weer fijn zou zijn over een tijdje.


Maar hoe zorg je ervoor dat je weet wie er in je pand aanwezig zijn op welke dagen? Ja, met een excellijstje kan het ook, maar ook binnen je eigen licentie van AFAS kun je heel goed werkplekbeheer toepassen. Heb je de online editie van Succestival bijgewoond op 10 september jl? In de sessie: 'InSite in thuiswerktijden' werd ook werkplekbeheer besproken.

Beschikbaarheid inzichtelijk maken

De werkplekken op kantoor zullen een andere indeling moeten krijgen, als dit al niet het geval was. Uiteraard zijn er minder plekken beschikbaar dan je gewend was en daarom nog belangrijker om er optimaal gebruik van te maken. Binnen inSite kun je medewerkers de gelegenheid geven om hun werkplek voor een dag vast te leggen. Op deze manier weet je altijd wie er wanneer er op kantoor is en is je registratie altijd op orde. Kun je aankomende week niet op de vastgelegde dag? Dan boekt de medewerker dit zelf om naar een andere dag, naar gelang er beschikbaarheid is van werkplekken.


Cursussen worden werkplekken

Cursusmanagement is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het reserveren van een werkplek, maar in feite is het principe hetzelfde. In plaats van een cursus, boek je in dit geval je werkplek en kun je exact terugzien wat de beschikbaarheid is van het aantal werkplekken per dag.


Inrichting

De meest simpele versie zetten we in een mum van tijd voor je op. De inrichting van deze praktische oplossing kunnen we aanbieden voor slechts 399 euro. Hiermee kun je via inSite en Profit gebruik van maken van werkplekreservering. Wil je meer dan de 'simpele' versie, dan is dit ook mogelijk. Laat ons weten waar je de uitbreiding zou willen, dan kunnen we samen kijken wat haalbaar is en wat de beste oplossing is die bij jullie past.


Wil je meer weten? Neem dan contact op met Ewout of Virginia.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page